Ronald McDonald Kinderfonds krijgt steun van 9292 en Translink

Zoek jij deze zomer een vrolijk OV-festival/speelkleed voor buiten? Geef jij je (klein)kind, je tiener of jezelf een fris buitenkleed cadeau? Wil je tegelijkertijd ook een goed doel ondersteunen? Dan doe je voor €10 een fantastische aankoop met het ‘OV-festival/speelkleed’ van 9292 en Translink. Van ieder verkocht kleed gaat €2,50 naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Jouw kleed is veel meer waard dan een tientje

9292 en Translink zijn ondernemingen met het hart op de goede plaats. Deze twee organisaties hebben oog voor menselijke aspecten binnen onze maatschappij. Zo ook voor een ziek kind. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat je kind zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar vriendjes. Het Ronald McDonald Kinderfonds helpt al 30 jaar zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. Toen de vraag naar voren kwam of 9292 en Translink het Kinderfonds wilden ondersteunen was het besluit voor donatie snel genomen. Een donatie in de vorm van een OV-festival/speelkleed. Ieder verkocht kleed betekent een donatie van €2,50 aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Jouw aankoop is dus veel meer waard dan een tientje.

Wat is het voor kleed

Het OV-festival/speelkleed is voor jong en oud. Beide zijden zijn bedrukt. Op de ene kant een openbaar vervoer-kleed waar je (klein)kind heerlijk op speelt. De loungestoel op de andere kant neem je mee naar een festival of picknick. Het materiaal is van stevig, afwasbaar kunststof. Is de grond nat, dan kun je toch lekker zitten. De afmeting is één meter bij één meter vijftig, dus lekker ruim. Het kleed vouwt gemakkelijk op en door de hengsels neem je het mee als een tasje. Je schuift het in je fietstas of tussen je kleding in je koffer. Het Ronald McDonald logo laat zien dat je het Kinderfonds steunt.

Waar koop je het ‘OV-festival/speelkleed’

Je koopt het kleed via de site van Treinreiziger.nl op www.ovkleed.nl. Het kleed kost €10 inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Het Ronald McDonald Kinderfonds ontvangt €2,50 per verkocht kleed. Alvast bedankt voor je bijdrage namens 9292, Translink en het Ronald McDonald Kinderfonds.

Ontwerp

De speelkant van het kleed is geheel pro deo ontworpen door Mabel Schaap van M4allgrafisch. De festivalkant van het kleed is ontworpen door John van Dijk en fotograaf Robin Bergman.
Advertenties

Over 9292

9292 is al meer dan 20 jaar dé expert op gebied van reisinformatie binnen het openbaar vervoer in Nederland. Met de website www.9292.nl, de mobiele website m.9292.nl, de mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone en het telefoonnummer 0900-9292 geeft 9292 dagelijks zo’n 1,8 miljoen reisadviezen. 9292 heeft als missie om iedereen binnen het openbaar vervoer te ontzorgen. Iedereen is in de eerste plaats de reiziger door het bieden van goede (persoonlijke) reisinformatie, maar ook de vervoerders en overheden. Sinds 2012 stelt 9292 haar OV data beschikbaar aan derden. Op deze manier stimuleert en faciliteert 9292 innovaties binnen reisinformatie. Dit leidt tot mooie samenwerkingen met bijvoorbeeld Google Maps. Daarnaast biedt 9292 haar zakelijke contacten een scala aan producten en services en neemt 9292 deel aan verschillende mobiliteitsprojecten.
Dit bericht werd geplaatst in Over 9292, Reizigers, Social Media. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s