Meer reisadviezen naar Pokémon hoofdstad Kijkduin!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Kijkduin inmiddels is uitgeroepen tot Pokémon hoofdstad van Nederland. 9292 was benieuwd of de drukte op het Deltaplein terug te zien is in de cijfers, dus we besloten het aantal reisadviezen van dit jaar te vergelijken met die van vorig jaar. Al snel werd duidelijk dat er een flinke toename te zien is, zelfs nu het weer minder goed is dan vorig jaar.

grafiek

Zoals je in de grafiek kunt zien, is het aantal reisadviezen in juli en augustus dit jaar hoger dan vorig jaar. In juni was het aantal nog een stuk lager, Pokémon Go kwam immers pas uit in juli 2016. Je kan dus wel stellen dat er sinds Pokémon Go live is, meer reisadviezen worden opgevraagd naar Kijkduin. Niet vreemd als je ziet hoeveel Hagenaren zich verzamelen op de trap bij het Deltaplein. Ben je benieuwd naar wat we nog meer kunnen met onze data? Neem dan eens contact op met onze afdeling Commercie.

Let op voor je oversteekt!

De vele bezoekers hebben echter niet alleen maar voordelen. Zo is het erg druk op Kijkduin en kijkt niet iedereen goed uit wat kan leiden tot gevaarlijke situaties. Zie je dus een bijzondere Pokémon, kijk dan eerst even goed om je heen voor je oversteekt. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje, en dat wil je natuurlijk niet hoeven af te schuiven op een Blastoise of Charizard!

Plan je reis naar de Pokémon hoofdstad

pokemon poi

Reis je binnenkort zelf naar de Pokémon hoofdstad van Nederland? Dan kun je gemakkelijk je reis plannen met 9292. We hebben namelijk een POI (point of interest) gemaakt. Zo hoef je geen adresgegevens in te voeren, maar kun je direct naar het Deltaplein in Kijkduin (Den Haag) plannen, handig hé? Wil je jouw plaatselijke school, kroeg of winkel nou ook in de planner? Dat kan! Voor €100 staat jouw locatie al een jaar in de 9292 reisplanner. Lees meer over de POI op onze website.

 

Advertenties

Over 9292

9292 is al meer dan 20 jaar dé expert op gebied van reisinformatie binnen het openbaar vervoer in Nederland. Met de website www.9292.nl, de mobiele website m.9292.nl, de mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone en het telefoonnummer 0900-9292 geeft 9292 dagelijks zo’n 1,8 miljoen reisadviezen. 9292 heeft als missie om iedereen binnen het openbaar vervoer te ontzorgen. Iedereen is in de eerste plaats de reiziger door het bieden van goede (persoonlijke) reisinformatie, maar ook de vervoerders en overheden. Sinds 2012 stelt 9292 haar OV data beschikbaar aan derden. Op deze manier stimuleert en faciliteert 9292 innovaties binnen reisinformatie. Dit leidt tot mooie samenwerkingen met bijvoorbeeld Google Maps. Daarnaast biedt 9292 haar zakelijke contacten een scala aan producten en services en neemt 9292 deel aan verschillende mobiliteitsprojecten.
Dit bericht werd geplaatst in Data, Reizigers en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s