Golfen voor het goede doel

Sinds 2012 organiseert de Stichting AgainstCancer een groot golftoernooi bij Golf- en Businessclub de Scherpenbergh te Lieren (bij Apeldoorn). Het doel van het golfevent is om geld in te zamelen waarmee de stichting gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, helpt. Dat kan gaan om directe financiële hulp, maar ook om evenementen waarbij de kinderen en hun gezinsleden een onvergetelijke dag hebben, zoals de jaarlijkse Circuitdag op TT-circuit te Assen.

12524181_439092696215362_2472242041210070316_n-19292 doet dit jaar voor de derde keer mee en we nodigen dan altijd een aantal relaties uit om deel te nemen aan het toernooi. Zo ook dit jaar. Het is een mooie combinatie van werk, ontspanning en de ondersteuning van een goed doel. Een sport als golf leent zich prima voor een kennismaking met een nieuwe relatie of het informeel bespreken van zaken. Als je daarmee tegelijk AgainstCancer kunt steunen is dat natuurlijk nog veel beter. Tijdens de dag komen het doel, de doelgroep en de manieren om de kinderen te helpen regelmatig ter sprake, en dus dichterbij.

Met het steunen van goede doelen toont 9292 haar maatschappelijke betrokkenheid. En dat doen we liever niet door domweg een bijdrage over te maken. Naast deelname aan Golf Against Cancer sponsort 9292 een aantal grotere en kleinere events voor goede doelen. Dat zijn dan vaak events waar personeelsleden een directe binding mee hebben en waar je dan ook heel persoonlijk bij betrokken bent. Zo verzamelen we bij 9292 het hele jaar door alle relatiegeschenken die personeelsleden ontvangen en die gaan in opslag tot het begin van het nieuwe jaar. Aan het eind van het jaar mag iedereen een goed doel indienen en tijdens een bijeenkomst toelichten waarom dit doel is opgegeven. Heel vaak zijn dit weer goede doelen waarvoor medewerkers zich in hun vrije tijd inzetten of waar vrienden of familie steun van hebben ondervonden. We kiezen dan met zijn allen het goede doel van het jaar en in januari organiseren we vervolgens de Grote Veiling. Alle verzamelde relatiegeschenken gaan dan onder de hamer en de totaal opbrengst gaat naar het gekozen goede doel. Dit is altijd een happening waarbij we als bedrijf veel plezier mee hebben en waarbij we ons best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Win-win…

Het gaat niet altijd om grote bedragen maar we dragen op deze manier ons steentje bij aan de maatschappij.

Advertenties

Over 9292

9292 is al meer dan 20 jaar dé expert op gebied van reisinformatie binnen het openbaar vervoer in Nederland. Met de website www.9292.nl, de mobiele website m.9292.nl, de mobiele apps voor iPhone, Android en Windows Phone en het telefoonnummer 0900-9292 geeft 9292 dagelijks zo’n 1,8 miljoen reisadviezen. 9292 heeft als missie om iedereen binnen het openbaar vervoer te ontzorgen. Iedereen is in de eerste plaats de reiziger door het bieden van goede (persoonlijke) reisinformatie, maar ook de vervoerders en overheden. Sinds 2012 stelt 9292 haar OV data beschikbaar aan derden. Op deze manier stimuleert en faciliteert 9292 innovaties binnen reisinformatie. Dit leidt tot mooie samenwerkingen met bijvoorbeeld Google Maps. Daarnaast biedt 9292 haar zakelijke contacten een scala aan producten en services en neemt 9292 deel aan verschillende mobiliteitsprojecten.
Dit bericht werd geplaatst in Over 9292. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s