Wat is 9292?

Misschien gebruik je de website of een van onze Apps. Maar wie is nou 9292? Wat drijft ons? Wat is onze filosofie? Kortom, wat voor bedrijf zit er achter de reisadviezen van A naar B?

Of je nu naar een congres gaat of naar de verjaardag van je kleinkind. Of je naar een museum gaat of naar je werk, met het openbaar vervoer kom je overal. Ons doel is om het je daarbij zo makkelijk mogelijk te maken. We geven je daarom het meest complete, meest accurate en meest actuele reisadvies, van deur tot deur. Dat doen we al jaren. Of je nou dagelijks in de trein, tram of bus stapt of bijna nooit.

9292 reist met je mee

9292 is meer dan een database waar je de snelste route naar jouw bestemming uithaalt. Je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld informatie over de beschikbare kaartsoorten en alle tarieven. Zie ons maar als een handige reisgenoot. Een vriend die de beste alternatieven aanbiedt als je trein vertraging heeft of je bus wordt omgeleid. Niet alleen voor de reis, maar ook als je al onderweg bent. Of die je wijst op de faciliteiten op een station of bushalte.

9292 geeft je een reisadvies dat het beste bij jou past, ongeacht met welk vervoerbedrijf of vervoermiddel je reist. Daarmee zijn we de reisinformatie-autoriteit in Nederland; de verbindende schakel tussen OV-reizigers, OV-bedrijven en verantwoordelijke overheden. Zo vervullen we een belangrijke maatschappelijke functie. Onze kernwaarden passen daarbij. Wij zijn toegankelijk, pro-actief, betrokken en verbindend. Alles wat we ondernemen, toetsen we aan deze waarden.

Natuurlijk hebben we dit vastgelegd in een officiële missie en visie: het is de missie van 9292 om alle mensen die betrokken zijn bij het OV te ontzorgen.

Het is de missie van 9292 om alle mensen die betrokken zijn bij het OV te ontzorgen

In onze visie is er in het domein OV-informatie behoefte aan een organisatie die reizigers, overheden en OV-bedrijven verbindt. 9292 kan deze rol als geen ander vervullen. Aan de ene kant kan dat door alle reizigers in lijn met hun informatiebehoeften te helpen bij het reizen met het openbaar vervoer. Aan de andere kant door OV-bedrijven en overheden te helpen bij het uitvoeren van hun verantwoordelijkheden binnen dit domein.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s